10 Mayıs 2009 Pazar

ANNELER GÜNÜ PROGRAMIMIZ

10 Mayıs Anneler Günü'nü sınıfça 2 gün önceden 8 Mayıs cuma günü kutladık.Annelerimize özel hazırladığımız programda süpriz gösterilerimiz vardı.3 gün önceden özel hazırladığımız davetiyelerle haberdar ettik önce annelerimizi ve heyecanla bekledik gelmelerini.



Bu senenin vazgeçilmez dansı Kolbastı oynadık annelerimiz için tüm coşkumuzla.


Kız arkadaşlarımız da Hadise'nin Düm Tek Tek adlı şarkısıyla coşturdular annelerimizi. Erkek arkadaşlarımız da Ceza'nın Fark Var adlı şarkısıyla gösteri sundular annelerimize. Bağlama kursuna giden arkadaşlarımız tek tek öğrendikleri türküleri çaldılar tabii yine o eşsiz annelerimiz için. Halk oyunu ekibimiz hem söyledi hem halay çekti, annelerimiz çok beğendi. Öğretmenimiz annelerimiz için özel projeksiyonda sunumlar hazırlamıştı ama en çok beğenilen herhalde bizim bebeklik fotograflarımızdan oluşan sunuydu. Annelerimizin çoğu ağladı.

En sonda da bütün sene öğrendiğimiz türkülerden seçtiklerimizle bir koro hazırladık annelerimize. Türkülerin bitiminde de ellerimizle hazırladığımız çiçekleri takdim ettik. Ama yine de onları ne kadar çok sevdiğimizi tam anlatamadık.
Anne... Seni çok seviyorum..!



..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

öğretmenim sende bizim meleğimizsin seni cok seviyoruz aneler günü bize yaptırmış olduğun programdan dolayı annelerimiz cok mutlu uldu tesekur ederim
fatma zeynep vardar

Adsız dedi ki...

canim ögretmenim sen annem kadar degerlisin çök teşekkur ederim
fatma zeynep vardar

gül dedi ki...

rica ederim zeynepciğim sizin sayenizde güzelleşti program

Adsız dedi ki...

bu seneki aanneler günü etkinliğimiz umarım bütün annelerin hoşuna gitmiştir ve annem benim bebeklik resmimi görünce çok duygulanıp zamanın ne çabuk geçtiğini fark etmiş.
AMA BEN HALA KÜÇÜK KIZIYIM.....
ANNECİĞİM SENİ ÇOK SEVİYORUM....
SENİŞ